A MEGFELELŐ SZEREPLŐK AKTIVIZÁLÁSÁVAL BIZTOSÍTJUK A KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAMOK SIKERÉT.

A városi rendszerek robosztusak és sokszor makacsul ellenállnak a változtatásnak. Márpedig ha a városok szintjén a klímaváltozáshoz alkalmazkodni vagy azt lassítani szeretnénk, muszáj a meglévő rendszereket átnézve, a megfelelő szereplőket bevonva kísérletezni és módosítani az eddigi bevett szokásokon.

Csapatunk nemzetközi tapasztalattal és kapcsolati hálóval rendelkezve kipróbált módszerekre és technikákra építve segíti az önkormányzatok munkatársait a megfelelő környezetvédelmi és klímakommunikációs stratégiák és a kulcsszereplőket hatékonyan bevonó folyamatok kialakításában és megvalósításában.

Hisszük, hogy ahhoz, hogy megküzdjünk a klímaváltozás által felállított akadályokkal, a lehető legszélesebb kört bevonva tudjuk a legjobb megoldásokat megtalálni. Ennek első lépése a megfelelő klímakommunikáció, amely a városi rendszerek innovációjának is elengedhetetlen eleme.

We Thrive On Challenging Projects That Produce Bigger Rewards.

Testreszabott szolgáltatások

Konzervmegoldások ajánlása helyett a helyi sajátosságokra fordítjuk le a globális témákat.

Workshopok

Közös gondolkodás, közös siker

Közös gondolkodás, közös siker

Tréningjeinken és workshopjainkon közösen gondolkozunk a legjobb megoldásokon, legyen az kommunikációs kampány vagy komplex bevonási stratégia.

Tanácsadás

Ha külső szakértő bevonására van szükség

Ha külső szakértő bevonására van szükség

Hazai és nemzetközi tapasztalattal segítünk a legjobb megoldásokat megtalálni és megkönnyíteni a megfelelő megközelítés kiválasztását.

Kivitelezés

Stratégiaalkotástól a megvalósításig.

Bízza ránk a munkát a stratégiaalkotástól a kivitelezésig.

Legyen az kommunikációs kampány vagy közösségi tervezés, az elejétől a végéig végigvisszük és megvalósítjuk a teljes folyamatot.

CSAPATUNK

Soós Viktória
Soós Viktóriaklímakommunikációs tanácsadó, coach és facilitátor
Szakértőként legszívesebben a globális klímakontextus helyi szintre történő lefordításában és annak kommunikációjában veszek részt. Azért szeretek városokkal és önkormányzatokkal együtt dolgozni, mert hiszem hogy ezek a szervezetek tudnak a lakossághoz legközelebb állva, közösségi bevonással és közös tervezéssel rendszerszinten a legnagyobb hatást elérni. A városok azok, akik nem csak beszélnek a klímaváltozás megfékezéséről, de gyakorlatlban tesznek is érte, nap mint nap. Ezért érzem kitüntetésnek, hogy ezen létfontosságú küldetésüket támogathatomi.
5 éves nemzetközi és hazai klímainnovációs coach és facilitátori háttérrel számos programban és projektben vettem részt, vezettem 24 órás hackathont, szakértői csereprogramot, szerveztem 100 fős offline és 200 fős online konferenciát, havi szinten tartok webináriumokat nemzetközi klímacoach hálózatnak, jelenleg önkormányzatoknak segítek a hatékony klímakommunikációban tanácsadással, tréningekkel és megvalósítással.

Kommunikáció 96%
Facilitáció, coaching 93%
dr. Virág Annamária
dr. Virág Annamáriakörnyezetvédelmi és fenntarthatósági szakember
A hulladékgazdálkodás és a körforgásos gazdaság terén szerzett tíz éves tapasztalatommal 2018 óta az EIT Climate-KIC munkatársa vagyok, jelenleg a közép-kelet-európai régió klímatudatos mezőgazdasági tevékenységeiért felelek. Nem csak a szakmai de a személyes elhivatottság is fontos számomra a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot illetően. Aktív részese vagyok a klímaváltozással kapcsolatos programoknak, versenyeknek, érdekelnek a környezetvédelmi szemléletformálással és érzékenyítéssel foglalkozó kezdeményezések, a társadalmi bevonás és a participatív technikák.
körforgásos gazdaság 95%
fenntarthatóság 96%
Jaczenkó László
Jaczenkó Lászlóviselkedésszabályozási és kommunikációs szakértő, coach, facilitátor
Hogyan lehet valakit kis lépésekben meggyőzni valamiről? Ezt a marketingpszichológiai tudást szeretem leginkább felhasználni a klímakommunikációs projektekben és tréningeken / workshopokon. A kiszámítható tévedések és irracionális viselkedések felismerését és kezelését tartom az egyik legfontosabb kérdéskörnek, nem kis részben azért, mert rendszerint ez áll a racionális, tényeken alapuló meggyőzés útjában. Általában tipikus módon vagyunk irracionálisak, és ez a tipikusság jól felhasználható. Ez nem csak izgalmas téma, de kiváló betekintést nyújt az emberi elme világába, és talán az egyik legerősebb fegyverünk lehet egy hatékony kommunikációs terv elkészítésénél.
A kommunikáció kérdésében az átfogó, stratégiai szemlélet híve vagyok.
Szakmai tapasztalat: 7 éves marketing tanácsadói tapasztalat, 12 év tréneri és facilitátori tevékenység, 3 éve dolgozom a legkülönfélébb klímaváltozással kapcsolatos – főként nemzetközi – projektekben.
Stratégiai gondolkodás 96%
Marketing/sales pszichológia 92%
Barna Orsi
Barna OrsiOktatástervező
A szakmai és személyes életemben is szenvedélyem az oktatás, a klímavédelem, a fenntarthatóság és az életen át tartó tanulás. Több, mint 8 éves tapasztalattal rendelkezem az éghajlatváltozási ágazatban az EIT Climate-KIC oktatási tevékenységek magyarországi vezetőjeként. A jelenlegi munkám magában foglalja a helyi Climate-KIC oktatási tevékenységek koordinálását, oktatási programok tervezését, szakértői csereprogramok, és egyéb oktatási tevékenységek szervezését. Erősségem a kurzustervezés, projektmenedzsment, a részletekre való odafigyelés és a partnerekkel és az oktatási programok résztvevőivel való kapcsolattartás. Tudásomat jelenleg BME Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskolájában mélyítem, kutatási területem a diákok fenntarthatósághoz kapcsolódó készségeinek fejlesztése.
Kurzustervezés 95%
Projektmenedzsment 97%
Végh Alexandra
Végh AlexandraOktatástervező
Környezetgazdász végzettségem van és 6 éve klímaváltozással kapcsolatos vállalkozásfejlesztési és oktatási programok szervezésével és fejlesztésével foglalkozom a PANNON Pro Innovációs Kft.-nél. Fontosnak tartom a hazai greentech ökoszisztéma összefogását és építését ezért 2015-ben elkezdtem építeni a Klímainnovációs Közösséget a PANNON Pro-nál, aminek mára már több mint 5000 követője van. Szenvedélyem a konfliktuskezelés és különböző kommunikációs technikák alkalmazása és tanítása. 2014-ben a Gordon tréningen alapszintű kommunikációs és konfliktuskezeléssel kapcsolatos szakértelmet sajátítottam el. Az itt megszerzett tudást továbbfejlesztve 2019-ben az Egyesült Államokban mediátor szaktudásra tettem szert és elmélyedtem a Vital Smart által kidolgozott magas kockázatú konfliktusok kezelésére szakosodott módszerekben.
Konfliktuskezelés 99%
Zöld vállalkozásfejleztés 90%

VELÜK DOLGOZTUNK MÁR EGYÜTT